Христина Чопарова. Журналист. Създател и собственик на сайта „Ние ви чуваме”.
Главен редактор на сп.CCS Magazine през 2009 г. Редактор и коректор във в. "Тишина" до м. май 2014 г.  Медиен експерт на Съюза на глухите в България и зав. отдел  "Международни отношения" от април 2015 г. до февруари 2017 г.. Блогър в „Епистоларности”.
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Facebook
  

 

 

 

Здравко Денев. Художник и графичен дизайнер.
Отявлен работохолик. От толкова отдавна е в бранша, че вече е спрял да брои откога. Артист с подчертано изразена креативност и твърде богато въображение, той е автор и илюстратор на книжка за малки и големи, наречена "Змеят и молифаните", която излезе през 2005 г. Работи по проекти, прави дизайн на книги, рисува и преподава рисуване, готви втора книга за молифанските приключения и за него работата е мисия свещена. Автор е на логото на "Ние ви чуваме" и на всички рекламни материали от националната кампания на СГБ "40 години Център за ранна рехабилитация на деца с увреден слух".
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

 

 

 

Ана Йовчева. Творец. Любопитка. Преподавател по английски език. Обича да споделя, както и да провокира хората да се замислят, да изследват. Преводач и съставител на субтитрите за видеоинтервюто с Хелга Стивънс в Европейския парламент, „Многоезичие и равни права в ЕС: ролята на жестовите езици”.
Facebook

 

 

 

 

 

Борис Димитров. Оператор и монтажист на видеоинтервюто "Многоезичие и равни права в ЕС: ролята на жестовите езици". Графичен дизайнер на сайта "Ние ви чуваме" и СЕО оптимизация. Режисьор на 3D анимации.

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

 

 

 

 

 

 

Силвия Аладжова. Психолог. Сертифициран инструктор по програма „Трениране на Успешни Родители” – на д-р Томас Гордън.
Гледа на потърсилите професионалните и съвети не като на пациенти, а като на партньори, с които в заедност могат да решат всеки проблем. Индивидуално консултира и работи с деца и родители. Вярва, че с нужната подкрепа всеки може да развие своя максимален потенциал, да се учи и развива (независимо дали има специални нужди). Силвия води практически занимания с групи по програмата "Трениране на успешни родители" и е готова да отговори на всеки въпрос, зададен от хора с желание да надникват без страх в емоционалния си свят. Партньор на "Ние ви чуваме" чрез Сдружение "Да пораснем заедно".

Facebook